10 Ocak 2010 Pazar

damn cigars

4 yorum

i cannot stop smoking. i know it's killing me day by day but i can't even take a break to smoke. i tried it for a couple times but i couldn't do it well. i'm just 60 kg's couse of this bullshit. i must stop to smoke to get weight. f*ck!
Yazar:

4 yorum:

  1. Just... try to eat when you want to smoke, I think it can works.
    Or... just try to decrease the number of the cigarettes day by day.
    You have to use some goodwill xD

    YanıtlaSil
  2. i love eating but it doesn't really works on me :)

    YanıtlaSil
  3. Valla bıraksan iyi edersin. Daha çok gençsin tabii de... Eşim de senin gibi çok sigara içiyor. 42 yaşına geldi. Şimdi pişman. Çok zayıf. İstese de hala bırakamıyor. Ben günde birkaç tane içtim 15 yıl boyunca. (Fazla değil).. Birkaç yıl önce onu da bıraktım. İyi oldu yani...
    Enteresan oldu böyle. Sen İngilizce yaz, ben Türkçe yorum yapayım.:) Bu arada İngilizcen iyiymiş ya. Kimsenin eleştireceğini sanmam. Bende de anlayacak kadar var, Allah'a şükür:) Ama İng. blog yazmaya cesaret edecek kadar değil... Selamlar.

    YanıtlaSil
  4. Ben 14 yaşından beri kullanıyorum. 6 yıldır doğru düzgün hiç bırakmayı düşünmedim. Düşündüğümde de başaramadım gerçi o da ayrı bi durum...
    İngilizcem çok iyi değil. Hala çok uzun yazılar yazamıyorum. Uzun cümleler kurunca gramer hep bozuluyor. Daha çok pratik yapmam lazım. Ayrıca yorum için çok teşekkürler. Selamlar.

    YanıtlaSil