27 Ocak 2013 Pazar

Winat9.apk Para Hilesi - Günlük Sınırsız Para Kazanma Yöntemi

16 yorum
winat9.apk indir, winat9.apk dosyası, winat9 v1.1, winat9 yeni versiyon, winat9 para kazanma hilesi, winat9 fazla para kazanma yöntemi
Winat9 Para Hilesi - Günlük Sınırsız Para Kazanma Yöntemi Ücretsiz Programı
Winat9, Android ve iPhone işletim sistemlerine sahip akıllı telefonlardan günlük belli oranda reklam izleyerek para kazanma uygulamasıdır. Winat9 hakkında detaylı bilginiz yoksa Google üzerinden gerekli bilgileri elde edebilirsiniz.
Winat9 üzerinden nasıl günde 4.5 tl'den fazla gelir elde edebiliriz?
Bilindiği gibi, Winat9, aynı PayPal hesabıyla günde sadece 5 farklı cihazdan reklam izlemeye izin veriyor. Bu barajı aşmak için herhangi bir yöntem olmasa da, bir kaç farklı PayPal hesabı ekleyerek bilgisayar üzerinden reklamları izleyip gelir elde etmeniz mümkün. Nasıl mı? İşte şöyle:
  1. Şu bağlantıdan BlueStacks adlı programı indiriyoruz. BlueStacks, bilgisayar üzerinde Android işletim sistemini kullanmanıza izin veren programdır.
  2. Programı yükleyip tüm ayarlarını yaptıktan sonra, Şu bağlantıdan winat9.apk'yı yani Winat9 android uygulamasını bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Mevcut sürüm Winat9 v1.1.apk.
  3. İndirdiğiniz bu dosyayı çift tıklayarak BlueStacks aracılığıyla açabilirsiniz. Açtığınız anda uygulamayı, programa yüklemiş olacaktır. Eğer olmuyorsa sürükle bırak yöntemini deneyebilirsiniz.
  4. Daha sonra kendi telefonunuzda nasıl kullanıyorsanız uygulamayı o şekilde başlatarak para kazanabilirsiniz.
  5. Burada işin püf noktası, her bir Windows hesabına 1 kere BlueStacks yükleyebileceğiniz gibi herbirinde sadece 1 Winat9 çalıştırma imkanına sahipsiniz. Windowsunuza farklı kullanıcı hesapları ekleyip, her birine ayrı ayrı BlueStacks ve Winat9.apk kurarak kazancınızı katlayabilirsiniz.
  6. Ancak bilmeniz gereken bir şey daha var, bu yöntem Winat9 kullanım koşullarına tamamen aykırıdır. Oluşabilecek herhangi bir problemden dolayı blogumuz sorumlu değildir. Bilginize!
Hepinize bol kazançlar :)

Yazar:

16 yorum:

  1. kardeş iyi hoş herşeyi güzel anlatmışın. ben hepsini yaptım, programı kurdum uygulamayı yükledim ama bir sorun var

    reklamlar gelmiyor. reklam yoktur diyor. burda bir sıkıntı var. ne olabilir sence?
    teşkkrler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sistemi ben bir müddet kullandım ancak yeni sürüm güncellemesi yaptılarsa bu açığı kapatmış olabilirler. Burada paylaştığım v1.1'le çalışıyordu.

      Sil
  2. eyvallah dostum çok işime yaradı. |o| |o|

    YanıtlaSil
  3. lan samet sade kendine musluman olma isine nasil yaradi soylesene ben denedim oladi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buradaki anlatım yeterince açık. ben yine de gerekli araştırmayı yapıp yazıyı en kısa sürede güncelleyeceğim. ayrıca artık anonim yorum atma özelliğini de kapatıyorum. :-d

      Sil
  4. dostum ellerine saglık güzel açıklamışsın da ben bilgisayara yeni hesap açtım ve oradan bluestack'i açtığımda ilk oturumuma kurduğum bluestack açılıyor ve orada hali hazırda girdiğim mail adresi çıkıyo winat9 da.Yani tekrardan profil yaratamıyoruz.Nerde yanlış yapıyorum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler.
      windows üzerinde birden fazla profil mevcutsa, herhangi bir program kurulumunda (admin hesabından giriş yaptıysanız eğer), hangi hesapların bu programı görüp, kullanabileceğini belirleme imkanınız var. programı kaldırın, admin hesabı olan windows hesabını açın ve programı o şekilde kurmayı deneyin. eğer işe yaramazsa lütfen beni bilgilendirin, başka bir çözüm yolu bulalım. saygılar.

      Sil
  5. Merhaba, Ben Android bir telefona yükledim bu uygulamayı.2 gündür ara ara kontrol ediyorum ama reklamınız yoktur diyor. Bir yerde yanlış mI yapıyorum?
    Acil yardım ederseniz Sevinirim.

    Teşekkürler

    Gül

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,
      normal şartlar altında günde 6 reklam gelmekte ancak bazen reklam sayılarında düşüş yaşanabiliyor. ayrıntılı bilgi için winat9 resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://www.facebook.com/winatnine

      Sil
    2. Yardimci ol luütfen tikladim yükleniyor dedi 5 dk oldu daha yüklenmedi

      Sil
  6. Bu işlemi bilgisayarda farklı kullanıcılar açarak nasıl yapacağız. Kullanıcı değiştirdiğimde ama kullanıcı blue şunu açıyor ne yazıkki. Her kullanıcıya ayrı ayrı kurup izleme imkanı yok mu acaba?

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Ya dedin gibi yaptım apk dosyasına ikikere tikladim ama 5dkkadir açilmadi

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşlar winat9 güncelleme yaptığı için aynı IP üzerinden internete bağlanan kullanıcılar için birden fazla reklam göstermiyor artık. Yani bu yöntem de tarihe karıştı.

    YanıtlaSil
  10. Benim tabletim ve telefonum aynı IP adresi üzerinde olduğu halde izleyebiliyorum. Sorun yok :) Ama şu Yükleniyor...'da kaldım hala x_x

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pardon IP yanlış olmuş, aynı IMEI numarası üzerinden demem lazımdı.

      Sil