28 Ocak 2013 Pazartesi

Cash King apk Para Kazanma Hilesi

1 yorum
CashKing.apk Android Para Kazanma Hilesi, Yöntemi
Cash King uygulaması, tıpkı Winat9 application'ı gibi Android işletim sistemli telefonlardan para kazanmak için kullanılan uygulamalardan biri. Normal kullanımı durumunda getireceği kazanç, harcayacağınız zamana değmediğinden dolayı bazı ufak "hileler" sayesinde kazancımızı maksimize etmeye çalışıyoruz. Şimdi size kısaca CashKing uygulamasıyla pc üzerinden Bluestacks yardımıyla nasıl daha fazla gelir elde ederiz onu anlatmaya çalışacağım.

  1. Öncelikle Cash King uygulamasını telefonunuza indirdiğinizi farzediyorum. Cash King, izlediğiniz video, yüklediğiniz uygulama başına kredi vermekte ve bu krediyi PayPal ya da Amazon hediye çeki olarak nakte dönüştürebilmektesiniz. Minimum ödeme miktarı 5$ olduğunu unutmayın. Başlangıçta, kayıt olurken halihazırda kullandığınız PayPal hesabıyla kayıt olmanız sizlere kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca, kayıt esnasında gireceğiniz ref kod sayesinde 0.25$'la para kazanmaya başlamanız mümkün. Bunun için referal kod kısmına OXM4862 yazmanız yeterli. Bu, benim kendi kodum. İsterseniz bir arkadaşınızın ref kodunu da girebilirsiniz.
  2. Şimdi gelelim bilgisayar üzerinde kurulum yapmaya. Winat9 hilesinde olduğunu gibi Bluestacks kurulumunu gerçekleştiriyoruz.
  3. Daha CashKing.apk uygulama dosyasını indiriyoruz. Mevcut dosya sürümü Cash King v.2.7.apk (indir). Rar şifresi: http://barkness.blogspot.com
  4. Download ettiğimiz dosyayı Bluestacks aracılığıyla açıyoruz ve telefonumuzda olduğu gibi kullanmaya başlıyoruz.
  5. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, Cash King'te Winat9 gibi bir kaç farklı hesabı tek bir çatı altında toplama desteğinin olmaması ancak buna rağmen uzun süreli bilgisayar başında bulunan kişilerin günün belirli saatlerinde bir kaç dakikasını ayırarak günde bir kaç dolar kazanmak mümkün. Bluestack programını açık bırakırsanız gün içerisinde Cash King uyarı vererek size kendini hatırlatacaktır.
Herkese bol kazançlar!

Yazar:

1 yorum: