25 Ocak 2014 Cumartesi

Android Telefonu Bilgisayardan Kontrol Etmek

Yorum Yap
android telefonu bilgisayardan kontrol etmek, telefonu pc'den kontrol etmek
Merhaba sayın androidseverler :) İş, güç, vesaire münasebetiyle uzunca bir süredir blogu güncelleyemedik. Umarım bundan sonra daha fazla vakit bulup blogu canlı tutabilirim.
Bu kısa lagalugadan sonra mevzumuza gelelim. Android işletim sistemli mobil cihazınızı bilgisayardan kontrol etmeyi hiç düşündünüz mü? Eminim çoğu insanın aklından geçmiştir bu. Yazımız pek açıklayıcı olmasa da android telefonu PC'den nasıl kontrol edebileceğinize ya da telefonunuzu bilgisayara bağlayıp, bilgisayar ekranından nasıl kontrol edebileceğinize dair size bir fikir vermesi açısından yazıyorum. Herhangi bir sorunuz ya da görüşünüz varsa yorum kısmına bekleriz. Lafı uzatmadan yöntemi sizlere anlatalım.



  1. Öncelikle android için geliştirilmiş olan "MyPhoneExplorer" adlı programı bilgisayarınıza indirin. Bu adresten son sürümünü indirebilirsiniz.
  2. Daha sonra android telefonunuzdan Google Play Store'a bağlanarak aynı isimli android uygulamasını arattırıp indirin. Güncel version: (MyPhoneExplorer.Client.1.0.28.apk)
  3. Telefonunuzu USB kablosu aracılığıyla bilgisayarınıza bağlayın.
  4. Bilgisayarınıza kurduğunuz programı çalıştırın ve telefonunuzu bilgisayar ekranından görün, bilgisayardan kullanın
Uygulamalı örneğini ve nasıl yapılacağını video örnekten takip edebilirsiniz:

Kolay gelsin!
Yazar:

0 Yorum:

Yorum Gönder