24 Nisan 2013 Çarşamba

Google Play Store'dan Paralı Uygulamaları Ücretsiz İndirmek (Freedom.APK)

21 yorum
Gün geçmiyor ki yeni bir hile ortaya çıkmasın :) İnternetten paralı uygulamaların fellik fellik hacked (kırılmış) ya da nulled (değiştirilmiş) versiyonlarını arayan arkadaşları rahatlatacak bir uygulama piyasaya çıktı. Freedom.apk adındaki bu uygulama sayesinde, Google Play Store'da ücretli, paralı olarak satışa sunulmuş uygulamaları, ücretsizce, bedava indirebileceksiniz. Nasıl mı? Ayrıntıları sizinle aşağıda paylaşacağım. Ancak daha öncesinde belirtmek istediğim bazı şeyler var. Bunları da aklınızda bulundurmanız gerekmekte; Öncelikle, application yapımcısı arkadaşların sözleriyle başlayalım: "Freedom Launcher sadece legal (yasal) olarak indirilmiş uygulamalar için yapılmıştır. Bu uygulamayı kullanarak Google Play Store'dan halihazırda indirilmiş bir uygulama için içerik indirimi yapabilirsiniz. Lütfen, Google Play Store'u amacı dışında kullanmayalım.". Şimdi de, ben kendi uyarımı yapayım; "Burada yazılan hiçbir şeyi denemedim. Sadece yabancı bir siteden çeviri yapıyorum. Oluşabilecek sıkıntılardan dolayı Barkness olarak sorumlu değilim. Lütfen uygulamayı amacı dışında kullanmayın. Öptüm bye." Evet bu aşamayı da geçtiğimizde göre uygulamayı nasıl kullanacağımızı, nasıl Google Play Store'dan paralı uygulamaları beleş download edebileceğimizi anlatalım:

  1. Öncelikle android cihazınızın root'lu olması ve Google Play Store'un yüklü olması gerekmekte.
  2. Freedom.APK'yı bu adresten indirin. (Mevcut sürüm: Freedom-0.8.4.apk)
  3. Uygulamayı yükleyin. Burada iki farklı uyarı var:  1) Güvenlik ayarlarından Unknown sources'ı aktif edin 2) Uygulamanın ilk kez açılması biraz zaman alabilir. Acele etmeyin. Açılınca superuser permission izni verin. Kusura bakmayın, açıklayıcı görseller Rusça.
  4. Şuan uygulama hazır ama Türkiye'den kullanım için yapılması gereken bir şey daha var. Telefon saat dilimini değiştirmek lazım. Ayarlardan, Tarih ve Saat kısmına girin. "Otomatik tarih ve saat" ayarını deaktif edin, Daha sonra alt tarafta "Saat dilimini seç" seçeneği kullanılabilir olacak. Buradan, saat dilimini "Moscow GMT +4" olarak değiştirin. Şimdi asıl işleme geçebiliriz.
  5. Uygulama başladıktan sonra, indirmek istediğiniz application'ın üzerine tıklayın ve yüklenene kadar bekleyin. Yüklenince de keyfinize bakın.

Freedom'la Hangi Uygulamaları İndiremezsiniz?

  • Freedom, online uygulamaları indirmek isterseniz çalışmaz! Yani, örnek olarak paralı online multiplayer ya da single oyunları indirmek isterseniz çalışmaz. İndirmek istediğiniz uygulamanın internet üzerinden veri alışverişi yapmaması lazım.
  • Çoğu uygulama indirirken Paypal gibi ödeme metotları sunuyor. Eğer böyle bir durum oluşursa, bedava indirme yapamazsınız.

Freedom'la Hangi Uygulamaları İndirebilirsiniz?

İndirebileceğiniz uygulamaların güncel bir listesini, uygulama sahibi yayınlıyor. Bu adresten güncel listeye ulaşabilirsiniz.

Diğer Uyarılar

  • Freedom'un çalışmasını istiyorsanız Google Play Store 4'ü güncellemeyin. Aksi halde çalışmaz.
  • Avrupa Birliği üye ülkeleri, Amerika, Avusturalya ve Kanada'da çalışmaz.
  • Freedom'u silmek istiyorsanız, önce uygulamaya girin. Menü'den Stop yaptıktan sonra uygulamayı silin. Eğer bu işlemi yapmazsanız Freedom'suz Google Play Store'u kullanmazsınız.

Yazar:

21 yorum:

  1. Çok iyiymiş. Ancak bende bir Android telefon yok. Olduğunda uğrarım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. kardeş uygulamayı verdin ama rar paketi içinde herhangi bir .apk dosyası yok nasıl yüklicez acaba..

    YanıtlaSil
  3. Ben burdaki yaziyi okumadan once kullanmistim freedomu. Bnm istedigim oyunda calismayinca da stop yapmadan silmistim. Bi de uygulamayi yuklemeden once playstore' un 4.11.3 surumunu kullaniyordum. Simdi freedomu sildigim halde playstoreda baglanti yok hatasi aliyorum. Playstore' un da tum guncellemelerini kaldirdim. Acaba nsl tekrar aktif edebilirim playstore' u?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. freedom un herangi başka versiyonunu yükleyin sorun düzelicek.ben öyle yaptım düzeldi.

      Sil
    2. System\etc dosyasına girip hosst u sil düzelir

      Sil
  4. Root explorer dosyasini indirin ayarlar kisminda mount yazma silme kismini aktiflestirin daha sonra root explorer dan system\etc\host dosyasini silin playe girebilirsiniz

    YanıtlaSil
  5. Freedom gibi uygulamalar için telefona sakın root atmayın boşu boşuna garantinizden olmayın

    YanıtlaSil
  6. salam.men de telefon rootsuz ola ola acdi ve men bedava 20 dollarliq bir alis veris yaptim ..rootsuz olduguna gore nese problem cixa biler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alışveriş yaparken kredikartı, paypal adresi vesaire gibi bir ödeme türü girmediyseniz bir problem olmaz.

      Sil
  7. Google play i bozulan ayarlara girsin uygulamaları sıfırlasın oluo oyunlar veya seviyeleri değişmio

    YanıtlaSil
  8. ben yapamadım kredi kartı istiyo

    YanıtlaSil
  9. beyler ben freedom kullanmaya korkuyorum kuzenim filan senin ipini ne bulur dedi yazık olur sana dedi acaba freedom türkiyede yasakmı ona göre yapcamda telefon rootluda bide freedom kullandığımızda google play bunu farkediyor ve google playe bağlantımızı kesiyormuş ancak telefona rom yükledimizde olurmuş bana yanıt verirseniz sevinirim kulllananlar yorum yaparsa sorunlarını ve iyi yanlarını şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. ben sımdı ındırıyom google playdan 60 lira 70 liralık programlar mcaffeyi felan premiumunu aldım paypal hesabı kredıkardı felan gırmedım alırken altında freecard yazıyor zaten ama sımdı para modeme felan gırmesın ıp adresınden felan bı sıkıntı olur mu?

    YanıtlaSil
  11. Meb in tabletinde bu uygulamayı nasıl kullanıcaz

    YanıtlaSil
  12. hocam play store daki paralı uygulamalar nasıl indiriliyor? başlıkta yapılıyor demişsiniz ama bu mümkün görünmüyor. bir baksanız.

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşlar bu bir hayli eski bir yöntemdir güncelliğini yitirmiş olması gayet doğal yeni bir gelişme olursa sizlerle paylaşacağım.

    YanıtlaSil
  14. Faturalı hatlarda da freedom kullanılır mı bide oyun parası aldığımız zaman ücretsiz mi olur faturaya yansıtılır mı

    YanıtlaSil
  15. Arkadaşlar nasıl indircez

    YanıtlaSil